020 71 62 464

Training Functioneren en Beoordelen

Functioneren & Beoordelen van medewerkers is één van de belangrijkste pijlers van succesvol people management. Hoe goed beheerst uw organisatie dit proces? En hoeveel weet u zelf eigenlijk van de HR-cyclus en van de diverse personeelsinstrumenten? Van resultaatgericht werken? Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken? Het ontwikkelen van competenties? Laat uzelf of uw managers in 1 dag bijspijkeren door de arbeidspsychologen van BAPAS in onze training “Functioneren en Beoordelen”.

Inhoud / opzet

De training gaat in op zowel de theorie als (vooral!) de praktijk van functioneren & beoordelen van medewerkers. Via praktijkgerichte oefeningen leert u de valkuilen, oefent u met effectieve gespreksvoering en het krijgen van grip op het presteren en ontwikkelen van uw medewerkers. Het programma is case-gericht, zodat u ook eigen situaties kunt inbrengen.

Persoonlijke effectiviteit

Durft u bij het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken wel voldoende concreet te zijn? Of bent u wellicht te diplomatiek en enigszins conflictmijdend? Of te weinig tactisch, te recht op de man af? Leidend tot motivatie of demotivatie? Naast kennis en vaardigheden is inzicht in uw eigen natuurlijke stijl essentieel. De 3 online tests, sterkte/zwakte analyse en het individuele, aan de training voorafgaande, coachinggesprek bieden juist in combinatie ontzaglijke meerwaarde.

Onderwerpen die ondermeer aan de orde komen

  • HR cyclus, met o.a. plannen, functioneren, beoordelen en ontwikkelen
  • opvolging van HR gesprekken
  • competenties: hoe ze te beoordelen en te verbeteren
  • van taakgericht naar resultaatgericht werken
  • gesprekstechnieken
  • probleemherkenning en omgaan met weerstand

Praktische informatie

De training vindt plaats in het BAPAS Trainingscentrum in A’dam-Sloterdijk (vlakbij Station NS). Programma van een dag. Maximaal 10 deelnemers. De training wordt standaard gegeven door 2 trainers van BAPAS. Inclusief lunch en documentatie.

Programma op maat?

Wij kunnen deze training ook in-company geven, al dan niet met een programma op maat gemaakt voor uw organisatie.

Tarief

De kosten voor het volgen van de training Functioneren & Beoordelen incl. test en individueel coachingsessie bedragen € 495,- per persoon (excl. BTW).

Heeft u nog vragen op basis van de bovenstaande informatie? Neem dan contact op met Wendy Stoffelen. Zij is bereikbaar via info@bapas.nl en 020 - 716 24 64. Bij interesse graag zo snel mogelijk inschrijven in verband met plaatsreservering.

Klik
hier om u in te schrijven.

LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.