020 71 62 464

Training

In één dag maakt BAPAS u een kundiger people manager

Training
  • Intensief en leerzaam’
  • ‘Deskundig. Praktijkgericht’
  • ‘In één dag mijlen vooruit’
  • ‘Hier kunnen we direct mee aan de slag’

Deelnemers zijn enthousiast over de kort-intensieve trainingen van BAPAS. In één dag dragen onze arbeidspsychologen essentiële kennis en vaardigheden over op het gebied van leidinggeven, instroom en doorstroom van medewerkers. Theorie, praktijk, do’s & dont’s, inzicht in eigen gedrag, uitgebreid zelf oefenen: na deze 1-daagse training is uw gereedschapstas voor people management flink bijgevuld. De training richt zich op zowel lijnmanagers als HR medewerkers.

U kunt zich inschrijven op drie 1-daagse trainingen:

functioneren en beoordelenTraining Functioneren en beoordelen
Succes in leidinggeven begint met effectief toepassen van de gespreks-cyclus van plannen, functioneren en beoordelen. Hoe voer ik een functi-oneringsgesprek? Een beoordelingsgesprek? Een voortgangsgesprek? Hoe beoordeel en ontwikkel ik competenties van medewerkers? Hoe stap ik over van taakgericht naar resultaatgericht werken?
Lees verder...

coachend leidinggeven

Training Coachend leidinggeven
Coachend leiderschap… Een veelgehoorde term. Maar wat houdt het nu precies in? Een hoe breng je het in praktijk? Als leidinggevende moet je een medewerker niet alleen beoordelen op resultaat, maar ook ondersteunen en toerusten om dit resultaat te kunnen bereiken. In deze training leert u o.a. over doelgericht coachen, maken van resultaatgerichte afspraken, geven van feedback en omgaan met weerstanden.
Lees verder...

personeelsselectieTraining Personeelsselectie
In deze training leert BAPAS u alles over effectieve en betrouwbare selectie van personeel. U leert uw onderbuikgevoel te objectiveren en op basis van concrete informatie en beoordeling een gemotiveerde beslissing te nemen. Deze workshop gaat in op zowel de theorie als (vooral!) de praktijk van het selectiegesprek. Het oefenprogramma is case-gericht en is geschikt voor HR professionals én lijnmanagers.
Lees verder...

LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.