020 71 62 464

BAPAS Recruitment

Werving en Selectie
AFBREUKRISICO?
Online Recruitment
URGENTE VACATURE?
Bemiddeling ZZP
PIEKDRUKTE?

Het vinden van heel veel kandidaten is niet zozeer de kunst.
Het selecteren van de topkandidaat daaruit is dat des te meer.

Personeelsselectie is voor de arbeidspsychologen van BAPAS een kernkwaliteit. Zowel met psychologische tests als in management- en directie-assessments beoordelen wij dagelijks kandidaten op geschiktheid. vanaf 'Operationeel' t/m Raad van Bestuur. Die zelfde kennis, methodieken en instrumenten passen wij toe binnen onze Recruitment en Detachering resulterend in de allerhoogste kwaliteit eindkandidaten, waarop wij ook de hoogste kwaliteitsgaranties afgeven.

BAPAS Online Recruitment

Snel personeel nodig, tegen lage kosten? Online Recruitment is de low-budget W&S dienst waarin BAPAS de volledige werving, search en preselectie uitvoert en u zelf de eindselectie doet. Klanten merken gauw de voordelen: aantrekkelijk vast tarief, al het standaard werk uit handen, snel CV’s en motivatiebrief van potentieel geschikte kandidaten.

BAPAS Full Werving & Selectie

Full Werving & Selectie is gericht op management, staf, directie en bestuur. Bijzonder is onze combinatie van no-cure no-pay met toch inzet van uitgebreide psychologische tests en assessments. Onze score: meer dan 97% van de kandidaten die BAPAS werft en selecteert krijgt al snel een vast contract.

BAPAS Detachering

Voor flexibel in te zetten medewerkers voor kortere duur of moeilijk vervulbare functies waarvoor alleen zzp’ers in de markt zijn, is tijdelijke inhuur een aantrekkelijke optie. BAPAS vindt de juiste manager of professional en ontlast u van risico en alle besognes. Uniek: psychologische testen en (bij kritische functies) competentiegericht onderzoek zijn ook nu bij detachering standaard. Evenals bij W&S bent u verzekerd van een gedegen geselecteerde medewerker.
Marielle Oranje Werving en Selectie

Mariëlle Oranje – ten Have, P&O Manager / Van Ommen bv

"Voor onze Europese uitbouw zochten wij twee Sales Managers voor Binnen én Buiten. BAPAS sloot deze lastige recruitment opdracht af met twee excellente kandidaten. Snel maakte men zich de details eigen van de functies en de personen die wij zoeken, maar ook van onze bedrijfscultuur. De kandidaten zijn zeer zorgvuldig gescreend en begeleid.

Met BAPAS is het goed samenwerken: “jullie doen wat jullie beloven, werken zorgvuldig en snel”.

Gerco van Schootbrugge Online Recruitment

Gerco van de Schootbrugge, Financieel manager en personeelsfunctionaris l Frapak Packaging B.V.

“BAPAS ondersteunt ons al bijna 10 jaar bij de werving en selectie van nieuwe collega’s. Bij het opstellen van vacatureteksten en de eerste selectie van personeel (‘e-Recruitment’) geeft BAPAS ons professioneel advies.

Het contact met BAPAS verloopt altijd prettig. Korte lijnen, vast aanspreekpunt, maar nooit opdringerig. Ook de snelheid van handelen spreekt mij erg aan.”

Sebastiaan Meijer Werving en Selectie

Sebastiaan Meijer, Regiomanager | Asito

"BAPAS ondersteunt ons bij zowel de werving en selectie van kandidaten alsmede door het toetsen van interne kandidaten middels assessments bij doorstroom. Doordat ze goed weten welke eisen we stellen aan onze kandidaten en bekend zijn met onze organisatie komen we tot de beste match.

Hierbij stel ik de persoonlijke aandacht, de gedrevenheid en de snelheid in handelen zeer op prijs."


Linde Mastbroek Werving en Selectie

Linde Mastbroek, Medewerkster P&O I Van Heek Medical

We hebben BAPAS ingeschakeld voor meerdere vacatures. Ze hebben zich zeer betrokken getoond en hebben zich eerst goed verdiept in onze organisatie en onze cultuur.

Ze zoeken grondig, adverteren op verschillende sites en benaderen actief kandidaten. Ze hebben voor ons meerdere goede kandidaten gevonden, uitgebreid getest en aan ons voorgesteld. We zijn dan ook al meerdere keren tot een goed resultaat gekomen met BAPAS.

Vooral hun persoonlijke, gedreven en betrokken manier van werken spreekt ons erg aan.

Alain van den Berg Online Recruitment

Alain van den Berg, Head Recruitment l Accent Circonflexe Groupe B.V.

“BAPAS helpt ons geweldig via e-Recruitment. Dit zorgt voor veel sollicitaties en bovendien van veelal goede kwaliteit. BAPAS vertaalde onze briefing naar een pakkende advertentie met een trefzeker profiel.

Wij zijn zeer te spreken over het meedenken, de uitvoering van de vacaturetekst en de adviezen bij de invulling van de functie. BAPAS is een bevlogen en gemotiveerde club!”

Wessel Gras Werving en Selectie

Wessel Gras, Accountmanager I Van Duijnen Koffie

“Door Pien ben ik op zeer professionele wijze op de juiste plek terecht gekomen. Door middel van de testen van Bapas en de juiste inschatting van mijn karakter hebben ze een perfecte match gemaakt.

Ik krijg enorm veel energie van mijn werk en dat heb ik mede te danken aan Pien en Hannah. Bedankt en ga zo door! “

MEER INFORMATIE

Bel of mail

Pien Coenraad, MSc
Senior HR consultant

020-7162464
pien.coenraad@bapas.nl

LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.