020 71 62 464

Online Recruitment

Online Recruitment
URGENTE VACATURE?
e-Recruitment
WEINIG TIJD?
CV Selectie
BEPERKT BUDGET?

Met name vacatures voor uitvoerende functies leiden soms wel tot honderden sollicitaties. Fijn, want hoe meer kandidaten, hoe groter de kans op een topper. Maar wel met het 'nadeel' dat het beoordelen en selecteren van de kandidaten u steeds meer tijd kost. Bij onze Online Recruitment nemen we u al het werk uit handen. U bespaart tijd en kosten en krijgt alleen potentieel geschikte sollicitanten onder ogen.

Van inkoop vacaturesites tot selectie op CV en motivatiebrief

Met Online Recruitment bespaart u kosten en tijd. We nemen u het voorwerk uit handen: van inkoop jobsites tot het redigeren van uw vacaturetekst en van het uitplaatsen tot de eerste selectie en afwijzingen. Bij BAPAS geschiedt de selectie niet geautomatiseerd op een paar harde criteria, maar onze consultants beoordelen de kwaliteit van de sollicitaties in hun geheel, het CV, het arbeidsverleden en de motivatiebrief. Op die manier wijzen we goede kandidaten niet onterecht af. Bijvoorbeeld als ze net een jaar ervaring missen, maar wel heel specifiek zijn opgeleid. Wekelijks mailen wij u alle potentieel geschikte kandidaten door, de persoonlijke selectie is vervolgens aan u. Kortom: wij het gedoe, u de juiste kandidaten.

BAPAS Jobmarketing

Goedkope én effectieve werving en selectie via internet! Bij BAPAS weet u zeker dat alles correct en duidelijk voor u uitgevoerd wordt. Pakkende SEO vacaturetekst uitgeplaatst op tientallen vacaturesites, accurate voorselectie, snelle communicatie met kandidaten: het draagt allemaal bij aan een professionele indruk, en dus aan uw imago als werkgever.

BAPAS Online Recruitment

Aan te bevelen bij functies met een te verwachten breed aanbod aan sollicitanten

  • vacaturetekst professioneel geredigeerd
  • optimale vindbaarheid (SEO)
  • breed bereik via tientallen vacaturesites
  • tevens plaatsing op LinkedIn
  • persoonlijke cv- en briefselectie door onze specialisten
  • ontvangstbevestigingen, latere afwijzingen of bericht van doorzending
  • 6 weken doorlooptijd

BAPAS Online Recruitment aangevuld met executive search

Aan te bevelen voor functies waar meer schaarsheid van kandidaten verwacht wordt.

Hier is executive search, het aanvullend actief zoeken en benaderen van kandidaten in CV-databanken, zoekmachines en social media (LinkedIn) wel van belang. Enerzijds ligt de actie bij kandidaten die zelf actief op zoek zijn in de vacaturesites (online recruitment), maar anderzijds ligt nu ook de actie bij BAPAS in het zelf traceren en benaderen van potentieel in aanmerking komende kandidaten (executive search). Deze laatsten zijn veelal nog werkzaam en niet actief op zoek, hebben mogelijk ‘passief’ hun CV uitgeplaatst en/of hun LinkedIn profiel aangepast en staan wellicht open voor een carrière stap. Daaronder juist veel kwalitatieve kandidaten

  • aanvullende executive search in CV databanken (Monsterboard), zoekmachines (Google), en social media (LinkedIn)

Tarief

Het Online Recruitment tarief bedraagt € 1.390,-.
Online Recruitment, aangevuld met executive search, bedraagt het tarief € 1.890,-

Wilt u onze volledige tarievenlijst ontvangen? Klik hier

Meer weten over onze online werving?

Benieuwd wat onze Online Recruitment specialisten voor u kunnen betekenen?
Neem contact op met Shara van der Ploeg via 020-7162464. Zij denkt graag met u mee!
Steven van Dorst Online Recruitment

Steven van Dorst, Recruiter I TSN Thuiszorg

“Bapas is voor ons al geruime tijd een vaste partner voor onder andere werving en selectie. Doordat de consultants verstand van zaken hebben zijn zij in staat om snel, en vaak met maatwerk in onze behoefte te voorzien.

Wij maken graag gebruik van E-Recruitment, voor ons een slimme manier om het bereik van een vacature te vergroten en een deel van de selectie over te nemen.”

Gerco van Schootbrugge Online Recruitment

Gerco van de Schootbrugge, Financieel manager en personeelsfunctionaris l Frapak Packaging B.V.

“ BAPAS ondersteunt ons al bijna 10 jaar bij de werving en selectie van nieuwe collega’s. Bij het opstellen van vacatureteksten en de eerste selectie van personeel (‘e-Recruitment’) geeft BAPAS ons professioneel advies.

Het contact met BAPAS verloopt altijd prettig. Korte lijnen, vast aanspreekpunt, maar nooit opdringerig. Ook de snelheid van handelen spreekt mij erg aan.”

Alain van den Berg Online Recruitment

Alain van den Berg, Head Recruitment l Accent Circonflexe Groupe B.V.

“BAPAS helpt ons geweldig via e-Recruitment. Dit zorgt voor veel sollicitaties en bovendien van veelal goede kwaliteit. BAPAS vertaalde onze briefing naar een pakkende advertentie met een trefzeker profiel.

Wij zijn zeer te spreken over het meedenken, de uitvoering van de vacaturetekst en de adviezen bij de invulling van de functie. BAPAS is een bevlogen en gemotiveerde club!”

Online Recruitment

Roger Selderbeek, Directeur I Jaspers Alectric

"Prima service gerichte ondersteuning bij het opstellen van vacatureprofiel en het behandelen van een vacature. Alle mogelijkheden worden onderzocht voor succesvolle plaatsing in de media. Vacature wordt breed uitgezet en gedurende het traject nogmaals aangepast en geplaatst.

Adviseur is professioneel, handelt snel op vragen en communicatie verloopt goed. Bapas is telefonisch goed bereikbaar, vragen worden altijd beantwoord op een professionele zeer vriendelijke manier."

Online Recruitment Shara van der Ploeg

MEER INFORMATIE

Bel of mail

Shara van der Ploeg, BAP 
HR consultant

020-7162464
shara.vanderploeg@bapas.nl

LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.