020 71 62 464

Detachering / Bemiddeling ZZP'ers

Detachering
VERVANGING?
Bemiddeling ZZP
PIEKDRUKTE?
Tijdelijk personeel werven
VAST OF TIJDELIJK?

Ook bij detachering is kwaliteit kritisch

Kort of lang,flexibel, vast, interim of detachering: BAPAS werkt op maat en vult het formele aspect in naar behoefte. Ook bij tijdelijke inhuur ligt uw belang in the perfect match. Voor te detacheren medewerkers hanteren wij daarom dezelfde instrumenten en hoge maatstaven als bij onze reguliere werving & selectie. Zo zitten psychologische testen en referentiechecks standaard in ons selectieproces. Bij executive functies vullen wij dit aan met competentiegerichte beoordeling. De kwaliteit van onze arbeidspsychologische selectie garandeert u dat de kandidaat voldoet op kennis en ervaring, maar zeker ook op gedrag en competenties.

Onze werkwijze

Interim, detachering, bemiddeling of vaste dienst: voor werving & selectie van professionals hanteren wij eenzelfde aanpak. Dat betekent dat wij op zoek gaan naar de kandidaat die perfect aansluit op uw behoefte. Deze match vinden wij in de markt, en niet perse door uw behoefte te tunen naar een kandidatenbestand of beschikbare bankzitters.

Snelheid telt

Gewoonlijk kunnen wij binnen 5 dagen kandidaten voordragen die voldoen aan de gevraagde kennis & vaardigheden, ervaring, interesse & motivatie.  Bij detachering via BAPAS Flex is onze fee doorgaans afhankelijk van tijdsduur van de inzet, het aantal uren en ons 'inkooptarief'.

Meer weten?

Benieuwd wat onze specialisten voor u kunnen betekenen?
Neem contact op met Pien Coenraad via 020-7162464. Zij denkt graag met u mee!
Steven van Dorst Detachering

Steven van Dorst, Recruiter I TSN Thuiszorg

"De consultants van BAPAS hebben voor ons meerdere succesvolle detacheringen verzorgd. Als zorgorganisatie hebben wij zeer specifieke wensen en ondanks dat zijn zij toch in staat geweest om snel en kwalitatief goed personeel te leveren.

BAPAS bleef gedurende de gehele detacheringstermijn op een prettige en proactieve manier betrokken bij zowel de professionals als bij TSN thuiszorg."

Detachering en Bemiddeling ZZP'ers Pien Coenraad

MEER INFORMATIE

Bel of mail

Pien Coenraad, MSc
Senior HR consultant

020-7162464
pien.coenraad@bapas.nl

LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.