020 71 62 464

Psychologisch testen en assessments

Psychologische tests
BLIK ONDER DE MOTORKAP!
Selectie assessement afnemen
AFBREUKRISICO
360 graden feedback
STERKTEN EN ZWAKTEN?

Met psychologische tests en assessments onderzoekt BAPAS personen, hun aanleg en geschiktheid voor een functie of een loopbaantype. Tests en assessment vullen elkaar aan, maar onderzoeken verschillende dingen. Bij BAPAS kunt u kiezen uit een breed gamma. Voor elke onderzoeksvraag vindt u een passende oplossing.

Psychologisch testen

Met psychologische tests brengt BAPAS de intellectuele capaciteiten en de persoonseigenschappen in kaart, samen de aanlegfactoren. Na matching van de testuitkomsten met het psychologisch norm-profiel voor de specifieke functie kunnen wij een advies geven over potentiële geschiktheid. Onze tests zijn daarmee altijd op maat. Maar ook snel inzetbaar en aantrekkelijk in prijs.

Selectie-assessment

Wilt u weten of een sollicitant of medewerker reëel reeds geschikt is voor een functie? Dan is nader onderzoek nodig naar de gedragsvaardigheden, ofwel competenties. Bij het Selectie-assessment staat de functie 100% centraal, de persoon moet matchen. Dit type arbeidspsychologisch onderzoek heet daarom ook wel Geschiktheid-assessment.

Ontwikkel-assessment

Het Ontwikkel-assessment richt zich op de medewerker in de context van functie en organisatie. Tal van onderzoeksvragen kunnen zich voordoen, variërend van problematisch functioneren tot poten-tieelbeoordeling bij interne loopbaanplanning. Het onderzoek bestrijkt een breed spectrum: talenten, competenties, sterkten & zwakten, ontwikkelpunten, maar ook motivatie, ambitie en potentieel.

360 graden feedback

Wilt u het functioneren en de ontwikkeling van uw medewerkers een nieuwe impuls geven? Hun inzicht verhogen in de eigen sterkten en zwakten? De oorzaken achterhalen van minder goed lopende teams of afdelingen? BAPAS 360 graden feedback biedt een moderne en oplossing. Deze kost verrassend weinig, en spaart u ook veel eigen werk.

Human Due Diligence

Overname en fusie omvat veelal niet alleen de onderneming, maar ook het zittende management team. Via BAPAS Human Due Diligence onderzoeken en beoordelen wij de kwaliteit en de effectiviteit van de individuele directieleden en managers, alsook van het MT-team als geheel. Het onderzoek levert onmisbare informatie voor de investeringsbeslissing bij overname en fusie.
Ivo ten Hoorn Psychologische tests

Ivo ten Hoorn, Product Manager Opleidingen I Alex van Groningen

“Als input voor coaching benutten we de gebruiksvriendelijke online tests van BAPAS. Deelnemers geven aan het invullen van de vragenlijsten als leuk en leerzaam te ervaren.

De inzichten en adviezen in de rapportage zijn direct bruikbaar, helder vormgegeven en prettig omschreven. In BAPAS hebben we een betrouwbare partner die deze testen uiterst secuur voor ons faciliteert”.

Frank van der Mijn Psychologische tests

Frank van der Mijn, Partner I Van der Mijn & Van Dorp

“Jarenlang was ik tegen assessments; als loopbaancoach vond ik dat ik dat de cliënt het zelf ‘t beste weet. Via BAPAS ontdekten wij de grote waarde van een goed, wetenschappelijk gefundeerd assessment. Zowel congruenties als incongruenties daarin vormen stof tot uitwisseling en ontwikkeling.

BAPAS zelf ervaren wij als een klantgerichte, sympathieke organisatie, geleid door een deskundige en ondernemende directeur."

Hans van Leeuwen Psychologische tests

Hans van Leeuwen, HR directeur l Asito

Sinds 2001 test of assesst Bapas voor Asito onze potentiële nieuwe medewerkers, van Objectleiders tot directie. Bij al deze diensten telt voor ons dat Bapas meedenkt met de klant en haar werk kwaliteit- en resultaatgericht aanpakt.

Van de kennis en ervaring die Bapas inmiddels van ons bedrijf heeft opgedaan, maken we dankbaar gebruik als we met elkaar sparren over issues inzake het personeelsmanagement van Asito. Bapas is daarbij een gewaardeerde adviseur.

Liza Gan Ontwikkelassessment

Liza Gan, HR manager I Betabit

Bapas heeft ons geholpen met ontwikkel- en geschiktheidsassessments. Deze assessments worden zeer grondig uitgevoerd. Al vanaf het eerste contact wordt er snel en prettig gecommuniceerd.

Wij hebben nu meerdere assessments afgenomen, en zowel de kandidaten als wijzelf hebben dit als zeer prettig ervaren. De rapportages geven duidelijke handvatten om een goede beslissing te kunnen nemen en verdere ontwikkeling vorm te geven. In één woord: professioneel!

Erik Goossens Psychologische tests

Erik Goossens, Founder & Chief Games I GameHouse Europe (Eindhoven)

“In de gaming industrie draait alles om mensen: hun kwaliteit, creativiteit, ambitie, vermogen tot samenwerken. Mensen zijn voor ons nog belangrijker dan strategie.

Sollicitanten laten wij daarom structureel psychologisch onderzoeken op persoonseigenschappen en intellectuele vermogens. Van manager tot stagiair - niemand komt bij ons binnen die niet vooraf psychologisch is getest. BAPAS is daarvoor als sinds 2003 onze vaste partner”.

Tom Bok Selectie-assessment

Tom Bok, HR manager I Flash Services Nederland bv

“De psychologen en de office medewerkers van BAPAS zijn altijd gericht op de vraag van mij als klant. Het bureau voert onze assessments professioneel uit. De rapportages zijn duidelijk, prima te lezen én goed te gebruiken bij de verdere ontwikkeling van de medewerker.

Afspraken voor assessments kunnen altijd vlot worden ingeboekt. Ook van de kandidaten krijgen we goede feedback. Kortom – prima HR partner, goede relatie bij wie je terug komt.”

Psychologische testen Monique Timmering

MEER INFORMATIE

Bel of mail

drs Monique Timmering
Psycholoog directeur

020-7162464
monique.timmering@bapas.nl

 

LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.